REKLAME

Kod nas imate mogućnost planiranja i koordiniranja raznih događanja. Stvorite s nama vizualni koncept i napraviti ćemo najbolje vizualno rješenje, uređenje prostora i scenografiju. 

Svakih 5 minuta mogućnost dobitka. Iskušajte svoje znanje i sreću. Osobe mlađe od 18 godina ne mogu sudjelovati u igrama.

Tvrtka koja se bavi izradom internet stranica, izradom internet trgovina, izradom Android aplikacija, dizajnom, održavanjem informatičkih sustava…

Molekula d.o.o. je prvi hrvatski centar kvantne dijagnostike i terapije osnovan s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi.

Osiguranje Adriatic Slovenica d.d., koje je u stopostotnom vlasništvu društva KD Group d.d., matično je društvo Grupe AS. Osiguranje Adriatic Slovenica drugo je najveće osiguranje na slovenskom tržištu kojem vjeruje više od 670 tisuća osiguranika i jedino osiguranje koje u svojem portfelju nudi sva osiguranja – zdravstvena, imovinska, životna i mirovinska.

E-SHOP je online trgovina koja kupcima nudi izuzetno kvalitetne proizvode po extra niskim cijenama.Dostavu vršimo putem HP Expressa na kućnu adresu u roku 2-3 radna dana, plaćanje je pouzećem
Obratite nam se sa povjerenjem!!!

In-Portal.hr, središnji medij za informiranje osoba s invaliditetom

Promicanje i prodaja proizvoda za wellness i zdravlje.
Nano sport i premium wellness aparati.

Pivovara Daruvar s vrhunskim craft pivom 5th ELEMENT, izbacuje jedinstven proizvod na hrvatskom tržištu i prvi takve vrste u Hrvatskoj uopće – Cannabeer. Pivo je napravljeno po tradicionalnoj češkoj recepturi, a u nju je dodan ekstrakt cvijeta industrijske konoplje (Cannabis Sativa) što mu u potpunosti mijenja aromu dajući okus kanabisa. Također, pivo je neodoljive zelenkaste boje odakle mu i nadimak “Green Power” jer podsjeća na svu “moć zelenila”, odnosno moćne konoplje!

Poduzeće Novi Val d.o.o. (i pripadajuća tiskara) djeluje od 1994. godine. Registrirano je za obavljanje poslova vezanih uz grafičku djelatnost i trgovinu. Do sada smo samostalno opremili poduzeće profesionalnom računalnom i pratećom opremom za obavljanje poslova grafičkog i web dizajna, te offset, tampon i sito tiskaru za vlastiti tisak, i/ili dotisak na razne artikle. Godinama smo marljivo sakupljali poslovno iskustvo i vrijedne djelatnike, koji su temelj našeg poslovanja. Unutar našeg poduzeća rade školovani i stručni djelatnici koji će pažljivo saslušati svaku Vašu ideju te zajedno sa Vama, odabrati najbolji put do Vašeg proizvoda. Nakon 15-o godišnjeg radnog iskustva u osmišljavanju i proizvodnji grafičkih proizvoda, možemo reći da je naš tim spreman za svaki grafički iz

Prati nas na facebook-u